Starity

Timothée Chalamet veszített Tom Hollanddal szemben

2022. december 19. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Timothée Chalamet megmérettette magát Pókember szerepére, de mind tudjuk, hogy Peter Parker Tom Holland lett végül. Elmesélte, mi történt.

hirdetés
Timothée Chalamet veszített Tom Hollanddal szemben
Fotó: hu.depositphotos.com

Egyszer Timothée Chalamet is megpróbált csatlakozni a Marvelhez. Peter Parker szerepére jelentkezett, amit végül nem ő, hanem Tom Holland kapott meg. Holland tökéletes választás lett, így szinte lehetetlen elképzelni, hogy ne ő, hanem Chalamet játsza Pókembert.

Kétszer olvastam fel a jelenetet, és teljesen pánikszerűen, izzadva távoztam

- mondta a meghallgatásról. 

Elárulta, hogy a kudarc után felhívta az ügynökét, mert ismét neki akart futni a meghallgatásnak. 

Felhívtam az ügynökömet, Brian Swardstromot, és azt mondtam: »Brian, sokat gondolkodtam ezen, és vissza kell mennem, újra fel kell olvasnom«, ő pedig elmesélte nekem Sean Young történetét, aki a Macskanőre jelentkezve mindenkit elijesztett, amikor jelmezben jelent meg a stúdió kapujában.

A CelebrityNetWorth utána számolt annak is, hogy mennyit veszített Chalamet Pókember szerepe miatt. Tom Holland állítólag 250 000 dollárt kapott azért, mert megjelent az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, míg a Pókember: Hazatérés című filmben nyújtott szerepéért 500 ezer dollárt keresett, a hatalmas siker miatt 1 millió dolláros bónuszt is kapott.

Holland szerepelt a Bosszúállók: Végjátékban, és még két saját filmje is készült, ami miatt manapság már majdnem 4-5 millió dollárt kap az alakításáért. A The Sun szerint az eddigi legmagasabb fizetése 10 millió dollár volt a Pókember: Nincs hazaút című filmért. Ezzel szemben Chalamet állítólag 2,2 millió dollárt kért a Dűnéért. Úgy tűnik tehát, hogy körülbelül 20-30 millió dollárt bukott azon, hogy nem lett Pókember.

 via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek