Starity

Hírességek, akik nagy pénzeket nyertek sportfogadással

2022. december 17. 20:08   |   

Az elmúlt években a hírességek is beszálltak a sportfogadásba. És bár egyesek szerencsésebb nyereményeket értek el, mint mások, van néhány figyelemre méltó történet azokról, akik nagy pénzt vittek haza, miután fogadást kötöttek.

hirdetés

Fotó: 123rf.com

Ezek egy része még klasszikus módon kötött fogadást jelentenek, de már egyre több híresség veszi igénybe a prominens sportfogadó oldalak szolgáltatásait. A kényelem ugyanis nagy úr! Íme néhány híresség, akik nagyot nyertek sportfogadáson.

Charlie Sheen 120 000 dollárt tett fel a Denver Broncosra, hogy megnyeri a Super Bowl 50-et, és nagyot nyert

Charlie Sheen biztosan az egyik legbátrabb szenvedélyes sportfogadó, mióta először megtette ezt a nagyszerű lépést: teremtette magának a lehetőséget, hogy 120 000 dollárt fektessen be a Denver Broncosra abban a reményben, hogy ők Nyerni fognak 50. Super Bowl-t. Nem csoda, hogy teljesen megdöbbentett mindenkit, amikor megtudta, mennyire jön ámulatba és boldog lesz! Megérte az óriási foltalmazást és kockázatot vállalni. Igazán inspiráló példa arra vonatkozóan, hogy nincsenek korlátok arra vonatkozóan, mennyire tud cselekedni valaki annak érdekében, hogy elérje céljait.

Matthew McConaughey színész is nyertes fogadást kötött, amikor arra tett, hogy a Green Bay Packers legyőzi a Pittsburgh Steelerst a Super Bowl XLV-ben

Matthew McConaughey, a népszerű filmszínész, egy izgalmas fogadást tett magának a Green Bay Packers 2011-es Super Bowl XLV győzelme előtt. A Texas születési sztár azt vállalta, hogy biciklizik körbe a stadion körüli félmérföldet ha a rajongói csapata megnyeri a meccset. Feljegyezte cselekedetét egy videón is - amint a dombról lefelé teker, míg a liga zászlaja mellett visszaér a stadionba. Matthew McConaughey nagyra értékelt döntéssel bizonyította fenntartás nélküli támogatását Green Bay Packer fanatikusaknak.

Dwayne "The Rock" Johnson tud egy-két dolgot a futballfogadásról - helyesen megjósolta, hogy a Seattle Seahawks nyeri a Super Bowl XLVIII-at

Dwayne "The Rock" Johnson büszkén vállalja, hogy egy igazi sportfogadó! Elképesztő készsége volt, amikor helyesen megjósolta, hogy a Seattle Seahawks nyeri a Super Bowl XLVIII-at. Biztosan már hallotta az emberek által folyamatosan keringő rossz jóslatokat? Azonban a szaúdi sztár megmutatta tapasztaltságát és bizonyította, hogy egy igazán profi fogadó lehet. Nem csak magabiztosan ragaszkodott ahhoz, hogy hogyan tippeljen, de mindig hitte benne és remélte az irgalomra méltó győzelmet is! Nagy lendületet adott neki a sportszerű futballfogadás terén.

Johnny Depp egy másik híresség, aki sikereket ért el a sportfogadással - 500 000 dollárt nyert, miután helyesen tippelte meg, hogy a Baltimore Ravens nyeri a Super Bowl XLVII-t

Johnny Depp csak egy sok közül a hírességek közül, akik sikereket értel el a fogadással. Közelebb 500 000 dollárt nyert, miután helyesen tippelt, hogy a Baltimore Ravens nyeri Super Bowl XLVII-t. Nemcsak ruhákat és autókat rendelt meg belőle az örömére, hanem jótékonykodott is: elsősorban anorexia elleni harcra; és jelenleg is van egy alapítványa, amely állatvédelmi céloknak fordítja. Ez mind azt mutatja, hogy Depp nemcsak vásárlásra fordította pénzét, de arra is tudatosan gondolt, hogy hasson mások életére.

Leonardo DiCaprio a szerencsejátékok iránti szeretetéről ismert, és egyszer 40 000 dollárt nyert, miután arra fogadott, hogy a New England Patriots legyőzi a New York Giantset a Super Bowl XLVI-ben

Leonardo DiCaprio sokakban csodálat váltott ki, mivel a világhírű színész hatalmas bátorsággal behúzta a legnehezebb fogásokat. Ebben az esetben a színész 40 000 dollárt nyert az úgynevezett Super Bowl XLVI-ből, amelyet abban mérettetett meg, hogy melyik csapat, a New England Patriots vagy a New York Giants nyer. Bizonyosodott be végül, hogy DiCaprio jó érzékekkel tette meg a helyes döntést, miután vastapsot és tapsot kapott minis felismerését, hogy ennyire biztos volt benne húsznál nagyobb kockázatot vitte magával.

Összefoglalva

Nem titok, hogy sok híresség nagy rajongója a szerencsejátéknak, és úgy tűnik, hogy néhányuknak még szép summát is sikerült keresnie belőle.

  • Charlie Sheen híresen nagyot nyert, amikor helyesen megjósolta, hogy a Denver Broncos nyeri a Super Bowl 50-et

  • Matthew McConaughey is így tett, amikor arra fogadott, hogy a Green Bay Packers nyeri a Super Bowl XLV-t.

  • Dwayne "The Rock" Johnson is tud egy-két dolgot a focifogadásról - ő helyesen tippelte meg, hogy a Seattle Seahawks nyeri a Super Bowl XLVIII-at.

  • Johnny Depp egy másik híresség, aki sikereket ért el a sportfogadással - ő 500 000 dollárt nyert, miután helyesen megjósolta, hogy a Baltimore Ravens nyeri a Super Bowl XLVII-t.

  • Leonardo DiCaprio pedig egyszer 40 000 dollárt nyert, miután arra fogadott, hogy a New England Patriots legyőzi a New York Giantset a Super Bowl XLVI-ben.

Szóval, ha szerencsésnek érzi magát, talán fontolja meg, hogy legközelebb a kedvenc csapatára fogadjon, ha nagy meccs lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek