Starity

Egyre több jel utal arra, hogy Selena Gomez Nicola Peltz testvérével randizik

2023. január 04. 10:10   |   Szerző: Four

Amellett, hogy Nicola és Selena nagyon jóban lettek, a fanok szerint szerelmi kőtődése is van az énekesnőnek a Peltz családhoz.

hirdetés

Lehetséges, hogy Selena Gomez új szerelemre talált, és nem csak a Nicolához fűződő barátság, hanem egy új románc is odaköti a Peltz családhoz. 

A tény, hogy Gomez egyre többet van együtt Peltz-Beckhamékkel, és Nicolával még közös tetkót is varrattak magukra - előidézte, hogy több rajongó is spekulálni kezdjen egy másik irányba. 

A fanok szerint ugyanis Selena most Nicola 33 éves testvérével, Bradley-vel jár együtt, és többek között ezért töltötték közösen a szilvesztert.

Emellett egy sasszemű rajongó megfigyelte, hogy Bradley kedvelte Hung Vanngo sminkmester Instagram-videóját, amelyben Selena látható.

A színész-énekesnő rajongói abban reménykednek, hogy Bradley lesz a tökéletes választás számára: a férfi a Yale Egyetemen diplomázott, és egy az orvosok munkáját megkönnyítő oldalt alapított, amelynek segítségével könnyebben tudják követni a páciensek elektronikus adatait.

"Brad Peltz intelligensnek tűnik, és van bennük közös Selenával. Talán - tényleg csak talán - ő lesz a megfelelő férfi számára."

- reménykedett egy twitterező.

via Independent

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek