Starity

Hugh Jackman a Filmakadémiának: "Könyörgök, ne jelöljétek Oscar-díjra Ryan Reynoldsot!"

2023. január 05. 09:09   |   Szerző: Four

Folytatódik a játékos harc Ryan Reynolds és Hugh Jackman között, videót posztolt a színész.

hirdetés

Már régóta folyik játékos harc Ryan Reynolds és Hugh Jackman között: a két színész imád odaszúrni a másiknak, és előszeretettel üzengetnek egymásnak a közösségi felületeken keresztül. 

Ezúttal Hugh Jackman piszkálta egy kicsit régi barátját: videóban kérte arra a Filmakadémiát, hogy ne jelöljék Reynoldsot Oscar-díjra a Spirited (A karácsony szellemében) című musicaljének egyik dala kapcsán, mert utána "elviselhetetlen" lesz együtt forgatni a színésszel. 

Helló mindenki, 2023 van, és nagyon-nagyon szerettem volna egy pozitív üzenettel kezdeni az új évet, de bizonyos események ezt megakadályozták. 

Jackman hozzátette, hogy neki és a családjának is nagyon tetszett a "Spirited" című film, de nem örülne neki, ha Oscar-díjra jelölnék a produkcióból a "Good Afternoon" című dalt.

 Ne értsetek félre, imádtam a Spiritedet. Nagyszerű film, szuper volt, az egész család megnézte. Imádom Willt [Will Ferrell], imádom Octaviát [Octavia Spencer]. Nyilván együtt csináltuk a Benjivel [Benji Pasek] és Justinnal [Justin Paul] A legnagyobb showmant - hihetetlenek, imádom a zenéjüket... És a "Good Afternoon", a dal - nagyot nevettem rajta, csodálatos. De most hallottam, hogy az Akadémia előválogatta a Good Afternoont a Legjobb dal kategóriában.

- viccelődött a sztár, majd így folytatta:

Na most, ha Ryan Reynolds jelölve lesz a legjobb dal kategórában, akkor az elviselhetetlenné fogja tenni a következő évemet. Egy évet vele kell töltenem a Wolverine és Deadpool forgatása miatt, és... higgyétek el, lehetetlen lenne. Probléma lenne. (...) Ezért kérlek, kérlek, a szívem mélyéből kérlek, ne értékeljétek Ryan Reynoldsot ebben a kategóriában. Kérlek.

- jelentette ki.

Jackman egyébként hamarosan elkezdi forgatni a Deadpool harmadik részét, amelyben Reynolds oldalán Wolverine-ként fog feltűnni.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek