Starity

Jennifer Coolidge Golden Globe-ot nyert, a beszédét még A Fehér Lótusz rendezője is megkönnyezte

2023. január 11. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő Golden Globe-ot nyert A Fehér Lótuszban nyújtott alakításáért.

hirdetés

Jennifer Cooldige nyerte el a tegnap este rendezett Golden Globe-díjátadón a Legjobb színésznőnek járó szobrocskát minisorozat és antológia kategóriában, A Fehér Lótusz című sorozatban nyújtott alakításáért. 

A színésznő a tőle megszokott módon, kedvesen setesuta beszédet mondott, és annyit hálálkodott a sorozat rendezőjének, Mike White-nak, hogy a hírességnek potyogni kezdtek a könnyei:

(...) Csak annyit szeretnék mondani, hogy Mike White, te reményt adtál nekem, még akkor is, ha ez a vége, mert megölted a karakterem, de nem érdekes, mert megváltoztattad az életem egymillió különböző módon. A szomszédaim már nem gonoszak velem, ilyesmi - és senki se.. sosem hívtak meg egy partira sem a környékemen, és most mindenki meghív!

- mondta, majd így folytatta:

Ez te vagy, Mike White, ez mind neked köszönhető. Ha nem ismeritek őt, akkor ezt kell tudjátok róla: szívén viseli a világ sorsát, az emberekét, az állatokét. Ő tényleg az egyik legnagyszerűbb ember, akivel valaha találkoztam, nagyon izgatott lettem, te eléred, hogy az emberek élni akarjanak, és én korábban nem akartam. Szóval csak annyit szeretnék mondani, Mike White, kib**ul szeretlek, és ez egy szuper este. Köszönöm!

- hálálkodott a színésznő, akit ezek után állva tapsolt meg a közönség.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek