Starity

Harry herceg szerint nem veszekedne a testvérével, ha Diana hercegnő még élne

2023. január 11. 16:04   |   Szerző: Four

A herceg szerint nem fajult volna idáig a helyzet, ha az édesanyja még mindig élne.

hirdetés
Harry herceg szerint nem veszekedne a testvérével, ha Diana hercegnő még élne
Fotó: patrickdemarchelier/Instagram

Harry herceg ezúttal Stephen Colbert talkshow-jában promótálta új könyvét, a Spare-t, amely különösen bővelkedett a személyes, intim részletekben. 

Colbert kérdésére, hogy vajon az édesanyja, Diana hercegnő hogy kezelné a kialakult helyzetet, a herceg úgy válaszolt, szerinte nem lenne szakadék közte és Vilmos herceg között, ha Diana még mindig élne.

Nem jutottunk volna el eddig a pillanatig. Lehetetlen megmondani, hol lennénk, és hogy alakulnának ezek a viszonyok - de kizárt dolog, hogy ugyanilyen távolság lenne köztem és a testvérem között, mint most.

- nyilatkozta Harry.

A herceg hozzátette, szerinte égi jelnek számít az, hogy az édesanyja 36 éves korában hunyt el - ő pedig 36 éves korában döntött úgy, hogy függetlenedik a brit királyi családtól. 

Ő 36 éves volt, amikor meghalt, és pedig 36 éves voltam, amikor robbant ez az egész. 2020 januárja volt, amikor én és a feleségem azt mondtuk: "Elég, nem bírjuk tovább. Nem tudjuk kezelni ezt a helyzetet. Ki kell verekednünk magunknak valami mást." Szóval ez egy érdekes egybeesés.

- jelentette ki a People szerint. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek