Starity

Lövöldözés miatt hívták ki őket, árva tigriskölyköt találtak a helyszínen az új-mexikói rendőrök

2023. január 12. 19:07   |   Szerző: Four

Nem erre számítottak a helyszínre érkező rendőrök, lövöldözés miatt hívták őket.

hirdetés
Lövöldözés miatt hívták ki őket, árva tigriskölyköt találtak a helyszínen az új-mexikói rendőrök
Fotó: nmgameandfish/Instagram

Nem mindennapi történetről számolt be a People: Albuquerque-ben, Új-Mexikóban riasztották a hatóságokat kedden, lövöldözés miatt. Amikor a rendőrök kiérkeztek egy nagyáruházhoz, a helyiek útbaigazítása szerint az üzlet mellől érkeztek az ijesztő hangok.

Ezután még több lövést hallottak, majd egy mobilházra bukkantak, és kiderült a zaj forrása is: egy férfit találtak automatafegyverrel a kezében, akit le is tartóztattak. A hatóságok azonban ezenkívül vérnyomokat is találtak, amelyek elvezették őket egy lakókocsihoz. 

Azt gondolták, egy sérültre találnak majd, akit a házban lévő férfi meglőtt - ám ennél különösebb dologra nem is bukkanhattak volna. A lakókocsiban senki nem volt ugyanis, csak egy kölyök bengáli tigris, egy kutyakennelbe zárva.

A KTLA szerint szerencsére a kistigris nem sérült meg, és az új-mexikói Hal- és Vadvédelmi Szolgálat rögtön a gondjaiba vette az állatot.

A People szerint a feltehetően pár hónapos tigrist alapos vizsgálat után egészségesnek nyilvánították, és az ügy lezárultával az ABQ BioPark új lakója lesz.

Az Indiában őshonos bengáli tigris egyébként veszélyeztetet fajnak számít, kevesebb mint 2500 egyed található a vadonban a National Geographic szerint.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek