Starity

Furcsa halálesetek Elvis Presley családjában

2023. január 13. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Egy régi elmélet kezdet is ismét terjedni Lisa Marie Presley tragikus halála miatt. Eszerint vérfertőzés okozta genetikai probléma szedi az áldozatait a Presley családban.

hirdetés
Furcsa halálesetek Elvis Presley családjában
Fotó: YouTube / Elvis Presley - Little Egypt, Trouble (Take 1007) (68 Comeback Special) screenshot

Elvis Presley családjából többen is fiatalon haltak meg szívelégtelenség miatt. Lisa Marie 54 évesen hunyt el pénteken, miután hirtelen leállt a szíve. Elvis maga mindössze 42 éves volt, amikor szívleállás következtében meghalt, a sorsáért sokáig a vényköteles gyógyszereket és az egészségtelen ételeket okolták. 

Édesanyja, Gladys szívelégtelenségben halt meg 46 évesen, és mindhárom testvére a negyvenes éveiben halt meg szív- vagy tüdőszövődmények következtében. Lisa Marie szívrohamának okát még nem határozták meg.

Sally Hoedel, az Elvis: Destined to Die Young szerzője az életrajzi kötetben azzal érvelt, hogy Elvis, anyja és nagybátyjai halálát valószínűleg egy genetikai probléma okozta, amely Elvis anyai nagyszülei közötti vérfertőző kapcsolat hatása lehet, ugyanis első unokatestvérek voltak.

Az első unokatestvérek házassága nyilvánvalóan sok problémát okoz. Elvis édesanyja, Gladys nagyon fiatalon, 46 évesen halt meg, és volt három testvére, akik mind hasonló korban haltak meg szív- és tüdőproblémák miatt. Tehát ez már nem lehetett véletlen

- állítja a szerző, aki hosszan kutatta az Presley családfát. 

via News.com.au

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek