Starity

Joker visszatérhet a Batman folytatásában? Így látja Barry Keoghan

2023. január 15. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Barry Keoghan, aki Jokert alakította Robert Pattinson-féle Batmanben, szeretne visszatérni a folytatásban.

hirdetés
Joker visszatérhet a Batman folytatásában? Így látja Barry Keoghan
Fotó: IMDb

A Batman folytatása állítólag komoly vitákat eredményezett a DC új főnökeinél, akik éppen kitalálják, hogy merre is akarják továbbvinni a képregényes univerzumot. A rajongók nagyon szerették Robert Pattinson Batmanjét Matt Reeves rendezésében, minden idők egyik legjobb Batman-filmjének tartották. 

Reeves egyébként már beszélt arról, hogy Batman-univerzumot tervez. Hivatalosan be is jelentettek egy a Pingvin karakterével kapcsolatos spinoffot, ahol Colin Farrell játssza majd a főszerepet.

Barry Keoghan egy kivágott jelenetben alakította Jokert, ami mind a rendezőnek nagyon tetszett (így nehéz szívvel vált meg tőle a vágóasztalon), utána pedig a DC rajongókat is megnyerte. A színész Josh Horowitz Happy Sad Confused című podcast vendége volt, ahol megosztotta véleményét a visszatérésről: 

Nyilvánvalóan szeretnék még egy lehetőséget. Rengeteg munkát fektettem bele. Ha adódna egy lehetőség, de tudod, ők döntenek, és ezt tiszteletben kell tartanom... Van még néhány dolog, amit szívesen megmutatnék.

A szavai alapján nagyon úgy tűnik, hogy még nem hívták egy esetleges folytatás miatt. 

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek