Starity

Pamela Anderson Tommy Lee-ről és a válásukról beszélt

2023. január 18. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Pamela Anderson „összetört”, amikor 1998-ban elvált Tommy Lee-től. Elmondta, mi vezetett idáig.

hirdetés
Pamela Anderson Tommy Lee-ről és a válásukról beszélt
Fotó: Netflix / Pamela, a love story (screenshot)

Pamela Anderson a People Wednesday által megszerzett hamarosan megjelenő Love, Pamela memoár részletében azt írja, hogy a Mötley Crüe dobosával kötött házasságának vége „élete legnehezebb, legmélyebb és legbonyolultabb pontja volt”.

Az exek 1995-ben kezdtek találkozgatni, mindössze négy nappal később megházasodtak, majd megszületett a fiuk, Brandon, aki most 26 éves, és Dylan, aki most 25.

Anderson a január 31-én a boltokba kerülő könyvében a Tommy Lee-vel való kapcsolatát az egyetlen alkalomnak nevezi, amikor igazán szerelmes volt. A pár boldogságát azonban „tönkretette” egy hírhedt pornókazetta, amelyet beleegyezésük nélkül adtak ki 1995-ben, ahogyan azt Hulu 2022-es Pam & Tommy című minisorozatából is megtudhatjuk. 

Anderson azt írja, hogy "a pokol azután kezdődött", hogy Lee-t 1998-ban letartóztatták a házastársa bántalmazásért, és hat hónapot töltött börtönben. A rocksztár többször hátba rúgta, miközben a hét hónapos Dylant tartotta a kezében.

Még mindig nem tudtam elhinni, hogy az az ember, akit a legjobban szerettem, képes volt arra, ami azon az éjszakán történt. Mindketten összeomlottunk, de meg kellett védenem a babáimat

 - emlékszik vissza Anderson.

Anderson új dokumentumfilmje, a Pamela, A Love Story ugyanazon a napon kerül fel a Netflixre, amikor megjelenik a memoárja.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek