Starity

Eperlekvár árulta el, hogy Gerard Piqué megcsalta Shakirát

2023. január 18. 20:08   |   Szerző: Four

A focista hűtlen volt Shakirához, aki véletlenül, egy üveg eperlekvár kapcsán tudta meg az igazat.

hirdetés
Eperlekvár árulta el, hogy Gerard Piqué megcsalta Shakirát
Fotó: hu.depositphotos.com

Újabb részlet derült ki Shakira és Gerard Piqué csúnya szakításáról: a ShowNews információi szerint az énekesnő számára egy üveg eperlekvár árulta el, hogy szerelme hűtlen volt hozzá.

A híresség pár napra elutazott, és amikor hazatért, a hűtőt kinyitva észrevette, hogy az eperlekvárból, amelyet a családjában egyedül ő szeretett, valaki evett. 

Shakira tudta, hogy sem Gerard, sem a gyerekei nem ettek a lekvárból - és onnantól kezdve már gyanítani kezdte, hogy valaki járt az otthonában. 

Sőt, mint ahogy az nemrég kiderült, Piqué már sokkal régebb óta volt hűtlen hozzá, mint ahogy azt eredetileg gyanította: a focista új szerelmét ugyanis egy 2021-ben készült online interjú hátterében fedezték fel a rajongók, Shakira és Piqué közös otthonában. 

Az énekesnő nem fogta vissza magát és dalban mondta el fájdalmát - új szerzeményében elég egyértelmű utalásokat tett arra, hogy volt szerelme mennyire megbántotta őt a hűtlenségével. 

Emellett a Daily Mail szerint az énekesnőnek nem csak Gerarddal, hanem volt anyósával is elmérgesedett a viszonya, miután az asszony állítólag elfogadta fia új szerelmét, a 22 éves Clara Chia Martit.

Shakira, akinek spanyolországi házához nagyon közel élnek Piqué szülei, nemrég órákon keresztül bömböltette a fent említett dalát, sokak szerint ezzel próbálva borsot törni volt anyósa orra alá. Bizonyos szemtanúk szerint még egy betonkeverőt is hozatott, hogy az anyósával közös telekrészekre falat emeljen. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek