Starity

A legjobb szállások Milánóban

2023. január 17. 16:04   |   

Milánó közkedvelt úti cél a turisták körében, így nagyon szállás áll rendelkezésre fogadásukra. Az olcsóbb hostelektől kezdve az apartmanokon át a luxushotelekig bőven van miből válogatni a szálláskeresőknek Milánóban. A szállások jelentős része a belvárosban található, ahonnan a látványosságok jelentős része pár perc sétával vagy tömegközlekedéssel elérhető. Az alábbiakban bemutatjuk Milánó legjobb értékeléssel rendelkező szállásokat.

hirdetés
A legjobb szállások Milánóban

Armani Hotel Milano

Mivel mással kezdenénk a felsorolást, mint Milánó egyik legexkluzívabb szállodájával, az Armani Hotel Milano-val, amely enteriőrjében névadója, Giorgio Armani stílusát prezentálja. Egy neves hotelhez mérten a szálloda rendelkezik fitneszközponttal, szaunával és törökfürdővel. Milánói szállások közül méltán emelkedik ki az Armani Hotel Milano.

BVLGARY Hotel Milano

Milánó a divat egyik fővárosa, így a BVLGARY is rendelkezik szállodával a városban, méghozzá nem is akármilyennel! A luxus hotelek Milánóban egymást érik. Az Armanihoz hasonlóan a BVLGARY Hotel Milano színei is kiválóan visszatükrözik a BVLGARY ékszerek és parfümök színeit és stílusjegyeit. Kétségkívül ez Milánó egyik legkifinomultabb szállása. A gyógyfürdő és a fedett uszoda mellett egy elegáns bár és egy étterem is a vendégek kényelmét szolgálja.

Aparthotel Meneghino

Ha nem szeretnénk egy kisebb vagyont kiadni a szállásra, akkor természetesen egyszerűbb szállások közül is választhatunk. Az Aparthotel Meneghino a Piazza Cinque Giornate téren található. A közelben számos üzlet és étterem található. Ez a szállás rendelkezik a legmagasabb értékeléssel a pénztárcabarát hotelek közt. Az összes apartman rendkívül otthonos, az apartmanok falán hatalmas milánói utcai nyomatok találhatók.

Hotel Milano Scala

Az operett rajongók számára a Hotel Milano Scala kiváló szállás opció, ugyanis a szállástól mindössze nagyjából háromszázötven méterre található a Teatro alla Scala operaház. A szobák berendezése is az operaházat tükrözi vissza. A szálloda különlegessége, hogy környezetbarát és szén-dioxid-semleges. Éppen ezért a környezetbarát turisták számára tökéletes hely.

Bármilyen elvárásaink vannak a szállás kapcsán, Milánóban biztosan találunk olyan szállást, amely az igényeinknek és a pénztárcánknak egyaránt megfelel. Bármelyik fentebb említett szállást választod, biztosan nem fogsz csalódni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek