Starity

A Ginny & Georgia sztárja a depresszióról beszélt

2023. január 20. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Felix Mallard, aki Marcust alakítja a sorozatban, hálás a készítőknek, amiért a depresszióval kapcsolatos történetet mesélhetett el.

hirdetés
A Ginny & Georgia sztárja a depresszióról beszélt
Fotó: Netflix

Felix Mallard a Deadline-nak adott interjút, amiben arról beszélt, hogy szerinte nehéz megnyílni a depresszióról. A Ginny & Georgiát pedig azért szeretik ennyire az emberek, mert valódi problémákat dolgoz fel. 

Azt hiszem, a Ginny & Georgia egészével azt szeretnénk, ha a nézők úgy éreznék, hogy látják őket, és szerintem Deb és Sarah [a készítők] nagy célja, hogy őszinte, igaz történeteket tükrözzönek vissza, úgy, hogy a tévében nyilvánvalóan felfokozott és izgalmas legyen nézni, de a fő cél az, hogy az emberek saját magukat és a saját küzdelmeiket lássák visszatükröződni a képernyőn.

Hozzátette, hogy a depresszió ilyenfajta bemutatása nagyon fontos a fiatal férfiaknak: 

Fontos, hogy a fiatal férfiakhoz szóljon egy ilyen sztori, és nagyon-nagyon megtisztelő volt, amikor Deb és Sarah tudatta velem, hogy Marcusnak lesz egy kicsit mélyebb története is. Számomra nagyon fontos, hogy megmutassuk a fiatal férfiaknak, hogy nem baj, ha depresszióval küzdenek, nem baj, ha küzdenek ezekkel az érzelmekkel. Mert ezt a fajta ábrázolást nem feltétlenül látják olyan gyakran, ha a fiatal férfiak megnézhetik és értékelhetik a saját érzelmeiket, az szerintem mindig jó cél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek