Starity

Brooke Shields megrázó dolgot árult el dokumentumfilmjében

2023. január 23. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú idő után először most nyilatkozott arról, hogy milyen tragédia történt vele.

hirdetés

Brooke Shields megrázó dologról számolt be "Pretty Baby" című dokumentumfilmjében: a hírességet 1987-ben, 22 éves korában megerőszakolták. 

Shields elmondása szerint akkor történt az eset, amikor az egyetem elvégzése után úgy döntött, szeretne ismét a színészettel foglalkozni és találkozott egy illetővel, akivel potenciális projektekről esett szó.

A híresség nem nevezte meg, kivel ment vacsorázni: a férfi a színésznő szerint vacsora után meggyőzte, hogy menjen fel hozzá a hotelszobájába, és hogy onnan menjen haza taxival.

Amikor Shields felment hozzá, a férfi eltűnt egy időre, majd amikor előkerült, meztelenül lépett be a szobába. 

Egyszer csak ott volt rajtam, birkózott. Rettegtem, attól féltem, hogy megfojt, és ezért nem is küzdöttem sokat. Teljesen lefagytam. Úgy gondoltam, egy "ne" elég kellett volna, hogy legyen, de így csak azt mondogattam: "maradj életben és juss ki!" Kizártam az egészet. A Jóisten a megmondhatója, tudtam, hogyan függetlenítsem magam a testemtől. Ebben volt gyakorlatom.

Brooke az eset után fogott egy taxit, és egész úton sírt, amíg a barátnője lakásához nem ért. A színésznő hozzátette, sokáig fel sem tudta dolgozni, hogy megerőszakolták, és magát okolta a történtekért.

Azt hittem, hogy valahogy én közvetítettem felé egy üzenetet, amit ő így fogott fel. Bort ittam a vacsoránál, felmentem a szobájába. Annyira hiszékeny voltam.

Évekkel később Shields levelet írt a támadójának, hogy szembesítse őt a tettével:

Feltettem a kezem és azt mondtam: tudjátok mit? Visszautasítom, hogy áldozat legyek, mert ez olyan dolog, ami megtörténhet függetlenül attól, hogy ki vagy, mit gondolsz és mennyire vagy felkészülve. Ki akartam törölni az egészet a fejemből és a testemből, és továbbmenni az úton, amin haladtam. A rendszer egyszer sem segített, így aztán magamban kellett megtalálnom az erőt.

- mesélte.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek