Starity

Rachel Zegler nagyon nem akarta elvállalni Az éhezők viadala előzményfilmjének főszerepét

2023. január 24. 21:09   |   Szerző: Four

A híresség őszintén vallott arról, hogy miért nem szeretett volna Lucy Gray Baird lenni.

hirdetés
Rachel Zegler nagyon nem akarta elvállalni Az éhezők viadala előzményfilmjének főszerepét
Fotó: murrayclose/Instagram

Rachel Zegler ma már le sem tagadhatná, mennyire örül neki, hogy szerepet vállalt Az éhezők viadala előzményfiljében, az Énekesmadarak és kígyók balladájában. 

Azonban mielőtt megkezdődtek a munkálatok, Zegler egyáltalán nem volt még olyan biztos magában: a színésznő Josh Horowitz podcastjében mesélt arról, hogy először kerek perec elutasította a szerepet, pedig a készítők egy az egyben rá gondoltak, és casting nélkül felajánlották neki a munkát. 

Tavaly januárban ajánlották fel a szerepet, miután annyira akartam. Nem is voltam castingon, egyszerűen felívott az ügynököm, hogy Francis Lawrence szeretné, ha elvállalnám. Találkoztam vele, úgy nagyjából három órán át beszélgettünk a londoni Soho Hotelben, és elárulta, hogy Németországban és Lengyelországban forgatnak.

- mondta, majd így folytatta.  

Épp akkor utaztam Londonba, szerettem volna eltűnni, mert életemben először nagyon messze voltam az otthonomtól és azoktól, akiket ismertem és szerettem. Szóval nemet mondtam. Abban a pillanatban megbántam, amint kimondtam. Volt egy projektem, ami végül nem jött össze, eltolták 2023-ra, úgyhogy visszadobtam a nevem a kalapba, és megkaptam. 

Az Énekesmadarak és kígyók balladája idén novemberben jelenik meg, ide kattinva még többet olvashatsz a szereposztásról.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek