Starity

Barátja szerint Stephen 'tWitch' Bosst megviselte Ellen DeGeneres botránya

2023. január 26. 08:08   |   Szerző: Four

A néhai híresség ismerőse szerint nagy súly volt a vállán Ellen botránya miatt.

hirdetés

A néhai Stephen 'tWitch' Boss barátja, Todrick Hall szerint a hírességet - aki DJ-ként dolgozott a talkshow-ban - nagyon megviselte Ellen DeGeneres 2020-as botránya. 

A műsorvezetőről pár éve számos alkalmazottja állította, hogy ő és az Ellen Show producerei toxikus munkakörülményeket teremtettek, a vádak pedig olyan komolyak voltak, hogy a WarnerMedia belső vizsgálatot indított a műsor ellen, DeGeneres pedig egy évvel később bejelentette, abbahagyja a talkshow vezetését, mert nem érzi elég kihívásnak.

Todrick szerint a botrány kirobbanásakor Ellen mellett tWitch is rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott azért, mert kiállt a műsorvezetőért.

Az emberek úgy néztek rá: "Miért támogatod még mindig azt a nőt?" És azt gondolom, emiatt nagy nyomás alatt volt. 

Hall hozzátette, szerinte ez is közrejátszhatott a táncos öngyilkosságában:

Nem tudom, mi történhetett az életében, amely miatt ezt a döntést hozta, de megértem. Ha körbenézek az interneten, és mondjuk évekig kapnék gyűlölködő üzeneteket - van egy bizonyos határa annak, amit egy ember el bír viselni.

- mondta, majd így folytatta:

Ő olyasvalaki volt, aki mindig támogatott engem. Nagyon kedves volt és két lábbal állt a földön. Átjött néha hozzám és együtt csináltunk TikTok videókat.

- emlékezett vissza Hall.

Stephen 'tWitch' Boss tavaly decemberben, 40 éves korában hunyt el öngyilkosság következtében. Több kollégája és barátja mellett Ellen DeGeneres is szomorú üzenettel búcsúzott tőle. Január elején, szűk családi körben temették el a táncost és DJ-t.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek