Starity

Film készül a Velünk véget érből: Blake Lively kapta a főszerepet!

2023. január 29. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő mellett Justin Baldoni is szerepelni fog a készülő filmben.

hirdetés
Film készül a Velünk véget érből: Blake Lively kapta a főszerepet!
Fotó: hu.depositphotos.com

Örömteli hír érkezett a Velünk véget ér című könyv rajongóinak: film készül a Colleen Hoover által írt alkotásból, méghozzá Blake Lively és Justin Baldoni, a "Szeplőtelen Jane" című sorozat sztárjának főszereplésével. 

Lively már egy kis részletet is mutatott a felkészülésből: a legutóbbi, Instagram-sztoriban posztolt képe alapján barna hajjal mutatkozott, amelyet feltehetően a produkció miatt vállalt be. 

Blake híres az ikonikus szőke tincseiről, így aztán a könyv rajongói közül sokan nehezményezték, hogy ő kapta a főszerepet: az általa alakított Lily ugyanis vörös hajú.

A történet szerint Blake a friss diplomás Lilyt alakítja, aki egy nagyvárosba költözve beleszeret a jóképű Ryle-ba. Ám ekkor megjelenik az életében Atlas Corrigan, az első szerelme, akihez még mindig romantikus szálak fűzik.

A regény írója, Colleen Hoover nem győzött lelkesedni a szereposztásért:

A mi Lilynket Blake Lively fogja játszani. Blake Lively, srácok. Ő az én álom-Lilym! Amikor először találkoztam Justin Baldonival, aki a filmet rendezi - azonnal őt akartam Ryle-nak. Azt gondoltam, megvan benne mindaz, ami kell ehhez a karakterhez. A jó hír, hogy ő lesz Ryle. 

- mondta.

 

 

via Page Six & People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek