Starity

Kiderült, valójában miért fújták le a Madonna életéről szóló filmet

2023. január 30. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség már rég tervezett egy az életéről szóló filmet, ám mégsem lett belőle semmi.

hirdetés
Kiderült, valójában miért fújták le a Madonna életéről szóló filmet
Fotó: luigiandiango/Instagram

Korábban írtunk róla, hogy már a főszereplőt is megtalálták a Madonna életéről szóló filmre - ám a produkciót a közel egyéves előkészítő munkálatok után a Universal Pictures levette a napirendről.

A korábbi hírekből arra lehetett következtetni, hogy Madonna a világkörüli turnéja miatt mondta le a projektet - ám a Page Six forrása szerint egyáltalán nem ez történt. Az illető szerint a stúdió könnyedre és a popműfajhoz illőre szerette volna a filmet, Madonna viszont ki akarta hangsúlyozni az élete kemény, durva részeit is, amelyre a Universal Pictures nemet mondott.

Madonna egy nap majd készít filmet az életéről, de jelenleg a turné az, amelyre fókuszál. A stúdió könnyedebbre szerette volna, Madonna viszont valami sokkal durvábbat szeretett volna, ezért holtpontra jutott a projekt.

- jelentette ki az illető, majd így folytatta:

Inkább elmenne egy másik stúdióhoz, de a forgatókönyvön nem szeretne változtatni. Továbbra is szeretné megcsinálni a filmet, de inkább a turné után. Megtartja ugyanazokat a forgatókönyvírókat, de tisztában van vele, hogy újra kell castingolnia, ha a színészek akkor már nem lesznek elérhetőek.

- mondta.

2020 őszén Madonna kijelentette, hogy a filmje leginkább arról fog szólni, hogyan szenvedett nőként és művészként egy férfiak által uralt világban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek