Starity

Hamarosan akciófilmben láthatjuk Dylan Sprouse-t!

2023. január 31. 23:11   |   Szerző: Four

A színész ezúttal egy akciófilmben fogja megcsillogtatni a tehetségét.

hirdetés

Hamarosan jön a mozikba a Gyönyörű sorscsapás - de a film megjelenése után sem unatkozhatnak sokáig Dylan Sprouse rajongói. 

A színész ezúttal egy akciófilmben lesz látható, amely a Deadline információi szerint az Aftermath címet kapta és többek között Mason Gooding is szerepelni fog benne. 

A film az alábbiakról fog szólni:

"Egy békés délutáni autóút során Eric Daniels volt katonai ranger (Dylan Sprouse) többszáz másik utassal és egy hírhedt elítélttel (Dichen Lachman) együtt óriási dráma közepén találja magát, amikor egy csapat felfegyverkezett zsoldos katona lezárja a bostoni Tobin-hidat. Amikor a vezetőjük (Mason Gooding) elkezdi megölni a túszokat, Eric csakis a katonai tapasztalataira, a gyilkos ösztöneire és egy nem várt segítségre számíthat annak érdekében, hogy hazajuttassa a húgát - és mindenki mást."

Sprouse maga is megosztotta a szóban forgó projektet, elmondása szerint "két kocka péppé veri egymást egy hídon", mindenféle katonai akciójelenettel sűrítve - azt azonban eddig nem árulta el, mikor lesz látható a produkció.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek