Starity

Pamela Anderson az esküvőjükről hazafelé kérdezte meg Tommy Lee-től, hogy mi a vezetékneve

2023. február 01. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő nagyon rövid idő után fogadott örök hűséget a Mötley Crüe dobosának.

hirdetés

Pamela Anderson a nemrég megjelent netflixes dokumentumfilmjében árulta el, hogy még a vőlegénye vezetéknevével sem volt tisztában, amikor 1995-ben hozzáment Tommy Lee-hez.

A színésznő mindössze pár nap randizás után, Mexikóban fogadott örök hűséget a Mötley Crüe dobosának, és elmondása szerint hazafelé menet, a repülőn ülve kérdezte meg Lee-t, hogy mi is a vezetékneve.

A repülőn ültünk már, amikor megkérdeztem tőle, hogy mi a vezetéknevünk, mire azt mondta, "Lee". Azt mondtam: "Ó, azt hittem Tommy Lee"... még valami. Mondjuk Jones?

Ezek után azt is megkérdezte Lee-től, hogy hol él, mire a zenész elárulta, a Malibu Roadon.

A rövidke randizás dacára Pamela szerint a mennyben érezte magát az esküvő után, és nem akart elmozdulni Lee mellől. A színésznő édesanyja viszont kicsit sem volt boldog a hír hallatán:

Nagyon dühös volt. "Ki az a Tommy?" Nem tudta elhinni, hogy férjhez mentem, sírt, mert mindig arról álmodott, hogy ott lesz az egyetlen lánya esküvőjén.

- emlékezett vissza Anderson.

A párnak két gyermeke született: 1996-ban Brandon, 1997-ben Dylan - sajnos azonban 1998-ban elváltak.

A színésznő szerint két dolog miatt ment tönkre a házasságuk: egyrészt mert hatalmas botrány kerekedett abból, hogy valaki ellopta a házukból a szexvieójukat majd kiszivárogtatta a felvételt, másrészt mert Lee bántalmazta őt, amiért 1998-ban fél évig börtönben ült.

Valahol mélyen egyikünk sem tudott megbocsátani a másiknak. Nem voltunk arra berendezve, hogy túléljük ezt az egészet. Imádtam őt együtt látni a fiúkkal, de mi négyen együtt csak egy álom voltunk.

- jelentette ki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek