Starity

Nyilvánosságra kerültek Nicola Peltz üzenetei, amelyekben az esküvőszervezőjét szidta

2023. február 01. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő apja pereli Nicola Peltz volt esküvőszervezőjét, mert nem volt elégedett a munkájával.

hirdetés

Nicola Peltz apja nem hagyja annyiban, ha úgy érzi, hogy lányát megrövidítik: Nelson Peltz a Page Six információi szerint beperelte Nicola és Brooklyn Beckham volt esküvőszervező párosát, mert Nicole Braghin és Arianna Grijalba nem hajlandó visszatéríteni a 159 ezer dolláros előleget, amelyet fizettek nekik. 

Peltz apja, Nelson állítása szerint ő és felesége tavaly márciusban szerződtette a két nőt, miután már elbocsátottak egy esküvőszervezőt, akivel nem voltak elégedettek. 

Grijalba és Braghin hat héttel a lagzi előtt látott neki a munkálatoknak, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nincs kapacitásuk egy ekkora rendezvényt megszervezni. Az esküvőre ugyanis közel 500 fő volt hivatalos, többségük pedig A-listás sztár volt, akik speciális igényekkel rendelkeztek. 

Nelson a hivatalos dokumentumok közé csatolta lánya üzeneteit, amelyeket Nicola állítólag Arianna Grijalbának küldött. Nicola elmondása szerint "belefáradt abba, hogy folyton ki kellett javítania a szervezők hibáit", például Lewis Hamiltonnal is történt egy kis baki: a szervezők szerint a híresség visszaigazolta a jelenlétét, ám Nicola szerint a férfi személyesen közölte vele, hogy nem tud részt venni az esküvőn.

Lewis Hamilton NEM jelzett vissza. Szóval kérlek magyarázd meg, hogy miért van a neve a listán.

Arianna ekkor arra hivatkozott, hogy még nem ismerkedett meg eléggé azzal az applikációval, amely a visszaigazolásokat rendszerezi, ebből fakadhatott a probléma. 

Beszéltünk vele. Nem tud jönni, kérlek magyarázd el, miért mondtad, hogy igent mondott.

- írta Peltz, aki a szervezési bonyodalmak mellett arra is panaszkodott, hogy Braghin és Grijalba alkoholproblémákkal küzdött. (Grijalba állítólag a fent említett üzenetváltás előtt beírta a közös csoportba, hogy "iszik egy tequilát, mielőtt a felrobban az agya", amelyre Nicola akkor még így reagált: "Ez az, csajszi!!!")

Végül a Peltz-Beckham esküvőt Michelle Rago szervezte meg a Michelle Rago Destinationstől, ám a fent említett kavarodás mellett valószínűleg az is nehezített a felkészülésben, hogy Nicola és Victoria Beckham között állítólag csúnyán elmérgesedett a viszony.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek