Starity

Helena Bonham Carter szerint nem kellene folytatódnia A koronának

2023. február 01. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő II. erzsébet húgát alakította a sorozatban, amelynek a hatodik évada készül.

hirdetés
Helena Bonham Carter szerint nem kellene folytatódnia A koronának
Fotó: thecrownnetflix/Instagram

Helena Bonham Carter őszintén vallott arról, hogy mit gondol A korona című sorozatról. A brit királyi család életét feldolgozó produkció hamarosan a hatodik évadához ér, amelyben már Vilmos herceget és Katalin hercegnét is megjelenítik a készítők. 

Bonham Carter, aki a harmadik és a negyedik évadban Margit hercegnőt, Erzsébet királynő húgát alakította, úgy érzi, a sorozat addig volt érdekes, amíg történelmi drámaként funkcionált. 

A színésznőt arról kérdezték, szerinte a készítőknek könnyebb dolga lesz-e azzal, hogy megjelent Harry herceg botránykönyve, amelynek segítségével még több részletet figyelembe vehetnek - Helena azonban nagyon diplomatikusan válaszolt.

Óvatosan kell fogalmaznom, de szerintem nem kellene folytatniuk [a készítőknek a sorozatot]. Én is szerepeltem benne, imádtam az epizódjaimat, de most már minden nagyon más. Amikor A korona elkezdődött, történelmi dráma volt, viszont most elérkezett a jelenhez. De ez nem tőlem függ.

- mondta a színésznő, és hozzátette, nem szeretne részt venni a Harry herceg könyvéről szóló párbeszédben, mert szerinte így is elég bonyolult és a szavait kiragadnák a kontextusból. 

Azt hiszem, épp elég figyelmet kapott.

- zárta le a híresség a Daily Mail szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek