Starity

Ashton Kutcher bevallotta, nagyon szeretett volna családot alapítani Demi Moore-ral

2023. február 01. 17:05   |   Szerző: Four

A színész elárulta, tragédia árnyékolta be a kapcsolatát Demi Moore-ral.

hirdetés

Ashton Kutcher jelenleg boldog házasságban él Mila Kunisszal és két gyermeket nevelnek - ám volt idő, amikor szinte teljesen más irányt vett az élete. 

A színész 2005-ben feleségül vette a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-t, akivel közös gyermeket is terveztek. A színésznőnek ezenkívül Bruce Willistől már született három lánya, akinek nevelésében Kutcher is részt vett:

Huszonhat voltam, és felelősséget vállaltam egy nyolcévesért, egy tízévesért és egy tizenkét évesért. Valószínűleg így élik meg a tini szülők a húszas éveiket. Imádom a gyerekeket. Ha nem így lenne, nem vettem volna el egy nőt, akinek három gyereke van. Csodálatos ötletnek gondoltuk, hogy legyen még egy kicsi.

- mondta. 

Röviddel azután, hogy Moore és ő randizni kezdtek, a színésznő várandós lett: kislányt hordott a szíve alatt, akit Chaplin Raynek neveztek el. Kutcher bevallotta, borzasztóan vágyott arra, hogy családot alapítsanak, ám a kapcsolatukat tragédia árnyékolta be: Moore hathónapos terhesen elvetélt.

Elveszíteni egy babát, akiről tényleg úgy gondolod, hogy meg fog születni, ráadásul ilyen közel a kiírt időponthoz, nagyon-nagyon fájdalmas. Mindenki másképp dolgozza fel az ilyesmit.

A két színész végül 2011-ben szakított, és 2013-ban hivatalosan is elvált. 

Semmi sem fogható a válás kudarcához

- emlékezett vissza a színész a Harper's Bazaar szerint.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek