Starity

Edward vs. Jacob: Taylor Lautner szerint a rajongók hatással voltak a barátságára Robert Pattinsonnal

2023. február 03. 18:06   |   Szerző: Four

Ő alakította Jacob Blacket az Alkonyat-filmek során, és elárulta, milyen hatással volt a rajongók véleménye a Roberttel való barátságára.

hirdetés

Taylor Lautner a "The Toast" podcastben nosztalgiázott: a színész arra az időre emlékezett vissza, amikor az Alkonyat-filmeket forgatta. 

Lautner szerint bizony hatással volt az Edwardot alakítót Robert Pattinsonnal való barátságára a tény, hogy a rajongók általában két élesen elváló csapatra szakadtak - az Edward-fanokra és Jacob rajongóira. 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem [volt hatással a barátságunkra]. Olyan fiatal voltam. 16 éves voltam, amikor a Twilight kijött, 17 az Újholdnál és a Napfogyatkozásnál. 19 voltam, amikor a filmsorozatot befejeztük.

- mondta, majd így folytatta:

Nagyon fiatal voltam és igen, úgy érzem fura volt úgy körbeutazni a világot és különböző városokban lenni, hogy több ezer sikítozó rajongó vagy a te, vagy a másik srác pártját fogta. Egy csapat voltunk. Mindketten próbáltuk megcsinálni a legjobb filmet... bizarr volt egy kissé ez a versenyzés. Rob és köztem nem volt versenyzés, de mindig emlékeztettek erre a helyzetre, és ez biztos, hogy hatással volt ránk.

- nyilatkozta.

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek