Starity

Kritika érte Selena Gomez barátnőjét, sokak szerint Raquelle nem kedves az énekesnővel

2023. február 07. 19:07   |   Szerző: Four

Raquelle Stevenst Selena Gomez dokumentumfilmje kapcsán támadták sokan.

hirdetés
Kritika érte Selena Gomez barátnőjét, sokak szerint Raquelle nem kedves az énekesnővel
Fotó: raquellestevens/Instagram

Sokan nehezményezték Selena Gomez egyik barátnője, Raquelle Stevens viselkedését. A rajongók a Gomez nemrég megjelent dokumentumfilmjében látottak alapján kritizálták a lányt, mondván Stevens szerintük túl kemény volt az énekesnővel. 

Raquelle most új könyve, a "The Sunshine Mind: 100 Days to Finding the Hope and Joy You Want" promótálása során reagált a megjegyzésekre.

Tudom, hogy ha valaki valamit is nyilvánosság előtt csinál, akkor mások megítélésének tárgya lesz. Ha nem vagy képes ezt kezelni, akkor nem is vállalkozol rá. Számomra a legfontosabb volt, hogy a dokumentumfilm egy gyönyörű alkotás, amelyben Selena vállalta a sérülékenységét a világ előtt. Ez az ő élettörténete volt, és a részeként ott szerepelt a barátságunk is, amely különleges, őszinte és valódi. Ha a belső köröd erős és becsületesen éled az életed, akkor nyugodtan alszol minden éjszaka. Mindegy, mivel kerülsz szembe, békesség száll rád, ha becsületesen élsz, én pedig bízom magamban. Tudom magamról, hogy milyen barát vagyok. Bárki bármit mond, a bennem lévő béke megingathatatlan.

- jelentette ki.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek