Starity

Kiderült, miért mondott fel Nicola Peltz első esküvőszervezője

2023. február 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Nicola Peltz milliárdos édesapja, Nelson pereli a lánya esküvőszervezőit, mert szerinte elbaltázták az eseményt. Most megszólalt az első szervező, aki felmondott.

hirdetés
Kiderült, miért mondott fel Nicola Peltz első esküvőszervezője
Fotó: Instagram / brooklynpeltzbeckham

Preston Bailey esküvőszervező – aki irányította Donald és Melania Trump, Ivanka Trump és Jared Kushner esküvőjét is – volt az első, akit Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvőjére alkalmaztak. De hat hónappal az esküvő előtt azonban Peltzéknek másik szervezőt kellett találniuk. 

Bailey – akit 2021 áprilisában vettek fel, és 2022. március 1-jén, 11 hónap után távozott a posztjáról – elmondta, hogy egyszerűen túl volt foglalva, és nem tudta teljesíteni az ifjú pár álmainak ceremóniáját. 

Túl elkötelezett voltam. Nem tudtam azt a minőséget nyújtani, amit megszoktam

– mondja Bailey.

Peltzékről és Nicoláról a legjobbat tudom csak mondani. Nem maradt harag.

Hozzátette:

Kedves emberek. Fontosak számomra. Nicola nagyszerű.

Nicola apja, Nelson most pereli a Bailey helyére felvett szervezőket, Nicole Braghint és Arianna Grijalbát, mert állítólag nem voltak hajlandók visszaadni a nekik adott 159 000 dolláros letétet. Mindössze kilenc munkanap után Grijalba és Braghin úgy döntöttek, hogy nem folytatják, mert nem tudták kezelni a pár vendéglistáját, amelyen több mint 500 ember szerepelt.

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek