Starity

Madonna sértődötten reagált arra, hogy sokak szerint eltorzult az arca

2023. február 08. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Madonna megjelent a Grammy-díjátadón, ahol beszédet is mondott, de a legtöbben csak az eltorzult arcára tudtak figyelni.

hirdetés
Madonna sértődötten reagált arra, hogy sokak szerint eltorzult az arca
Fotó: YouTube / Evening Standard (screenshot)

Madonna a közösségi médián keresztül reagált azokra a megjegyzésekre, amelyek szerint "felismerhetetlen" arccal jelent meg a 2023-as Grammy-gálán.

A énekesnő kifejtette, hogy izgatottan várta Sam Smith és Kim Petras (aki az első transznemű nő volt, aki fellépett a díjátadón és Grammyt nyert) "történelemi előadását", de ehelyett az emberek inkább a külsejére koncentráltak.

Ahelyett, hogy arra koncentráltak volna, amit a beszédemben mondtam, ami arról szólt, hogy köszönetet mondjak az olyan művészek bátorságáért, mint Sam és Kim. Sokan úgy döntöttek, hogy csak a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amelyeket egy sajtófotós készített egy hosszú objektíves kamerával, ami bárki arcát eltorzítaná!!!

- vélekedett Madonna.

Ismét elkapott az ageizmus [kor szerinti diszkrimináció] és a nőgyűlölet, amely áthatja a világot, amelyben élünk. Egy olyan világ, amely nem hajlandó ünnepelni a 45 évnél idősebb nőket, és szükségét érzi, hogy megbüntesse, ha továbbra is erős akaratú, szorgalmas és kalandvágyó marad.

Madonna a továbbiakban elmondta, hogy "soha nem kért bocsánatot semmilyen kreatív döntéséért", amit hozott, sem azért, ahogyan kinéz vagy öltözködik - és most sem fogja elkezdeni.

A karrierem kezdete óta lealacsonyított a média, de megértem, hogy ez az egész egy próbatétel, és örömmel teszem meg az utat, hogy a mögöttem álló nőknek könnyebb dolguk legyen az elkövetkező években

- folytatta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek