Starity

Penn Badgley úgy érzi, Blake Livelynak köszönheti, hogy nem lett függő

2023. február 16. 16:04   |   Szerző: Four

A You sztárja szerint nagyon jó hatással volt rá Blake, amikor együtt jártak.

hirdetés
Penn Badgley úgy érzi, Blake Livelynak köszönheti, hogy nem lett függő
Fotó: https://hu.depositphotos.com/

Penn Badgley úgy érzi, sokkal tartozik volt szerelmének, Blake Livelynak. A két színész a Gossip Girl című sorozat forgatása során jött össze, és csakúgy mint a produkcióban, az életben is egy párt alkottak egy ideig. A kapcsolatukat pedig nagy médiacirkusz övezte már az elejétől fogva.

Badgley szerint nagy szerencséje volt Blake-kel, aki a hirtelen jött hírnév ellenére nem hagyta, hogy elszálljon magától. 

Ég és föld volt [a Gossip Girl előtti és utáni időszak]. Nem hiszem, hogy a kapcsolatunkon túl én bárkit is érdekeltem volna. 

- mondta, és hozzátette, Livelynak nagy szerepe volt abban, hogy a rá ereszkedő "sötét felhőt" eloszlassa. Badgley elmondása szerint nem küzdött függőséggel és nem voltak öngyilkos gondolatai, de a Gossip Girl-beli karakteréhez hasonlóan elég elszigetelten élt és hajlamos volt a zárkózottságra. 

Blake sosem ivott alkoholt, és úgy érzem, a kapcsolatunk valamilyen módon megmentett engem attól, hogy rátérjek egy rossz útra. 

- jelentette ki. 

Végül a két színész három év után, 2010-ben szakított, azóta pedig mindketten megtalálták a boldogságot: Lively-nak nemrég született meg a Ryan Reynoldsszal közös negyedik gyermeke, Penn pedig 2018-ban feleségül vette Dominp Kirke-t, akitől született egy fia, a most 2 éves James.

 

 

 via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek