Starity

Selena Gomez a súlyával foglalkozott: „Nem vagyok modell”

2023. február 17. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomezt az utóbbi időben állandóan a súlygyarapodásával bántják, most visszaszólt a kritikusoknak.

hirdetés

Selena Gomez a TikTokon élő adásában foglalkozott a külsejével kapcsolatos legutóbbi kritikákkal, és elárulta, hogy lupusos gyógyszerei miatt drasztikusan ingadozik a súlya.

Amikor szedem, hajlamos vagyok sok vizet tárolni, és ez teljesen normális. Amikor már nem szedem, fogyás következik be

- mondta Gomez.

Csak el akartam ezt mondani és bátorítani mindenkit, aki szégyent érez, mert pontosan tudom min mentek keresztül, és senki sem ismeri a valódi történeteket.

Gomez hozzátette, hogy nem modell, és soha nem is lesz az.

A színésznő küzd a mentális egészségével, de igyekszik arra koncentrálni, hogy pozitívan lássa a világot és egészséges maradjon. 

Csak azt akarom, hogy az emberek tudják, hogy gyönyörűek, csodálatosak. Igen, vannak napok, amikor talán sz*rul érezzük magunkat, de én sokkal inkább szeretnék egészséges lenni és vigyázni magamra. A gyógyszereim fontosak, és úgy gondolom, hogy ezek segítenek nekem.

 Aztán köszönetet mondott a támogatóinak: 

Szeretlek titeket, srácok, és köszönöm, hogy támogattok és megértetek. Ha pedig nem, menjetek el, mert őszintén szólva nem hiszek abban, hogy az embereket a testük miatt kell megszégyeníteni, vagy bármi más miatt.

Gomezt 2014-ben diagnosztizálták lupusszal - egy krónikus autoimmun betegséggel, ami gyakran duzzanatokkal, fáradtsággal és ízületi fájdalmakkal jár -, őszintén beszélt a fájdalmas betegségről az Apple TV+ dokumentumfilmjében, a My Mind & Me-ben.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek