Starity

6 könnyen viselhető tavaszi trend 2023-ból

2023. február 20. 20:08   |   Szerző: Four

Nézd meg, a lista szerint milyen mikrotrendek kapnak idén tavasszal főszerepet!

hirdetés

Idén tavasszal úgy tűnik, még mindig makacsul tartják magukat a '90-es és a kétezres évek által ihletett trendek - de úgy tűnik, kiegészítők terén visszacsorog a '80-as évek, látva a nagy, aranyszínű fülbevalókat és a válltömést idéző szabást. De a minimalista divatot kedvelők is találnak maguknak kedvükre valót. A földszínek és az egyszerű, letisztult formák mellett egy régi klasszikus: az élére vasalt nadrág is újra főszerepet kapott. Aki pedig a vadócabb vonalat képviseli, az bátran válogathat a retro motorosdzsekik illetve a fehérneműt idéző felsőrészek között.

 

1. Elmosódott színek

ashleygraham/Instagram

Felfoghatjuk a korábbi batikolás-őrület új verziójának: idén az összemosódott, vidám színeké lesz a főszerep.

 

2. Élére vasalt nadrág

rosiehw/Instagram

Eddig a trapéznadrág volt fókuszban, most egy klasszikusabb, elegánsabb verziója került a figyelem középpontjába: a könnyen variálható élére vasalt fazon.

 

3. '80-as évek

jastookes/Instagram

Kiegészítők és szabás tekintetében a '80-as évek kap főszerepet: vaskos arany fülbevalók, csillogó kitűzők, hangsúlyos övek, és rengeteg gyűrű!

 

4. Motorosdzseki

emrata/Instagram

Már korábban is írtunk róla, hogy nem csak a motorosdzseki, de a motoros védőruházat jellegzetességei az utóbbi időben a divatvilágba is beszivárogtak - ide kattintva olvashatsz többet erről a trendről. 

 

5. Melltartó-top

kaiagerber/Instagram

Rég elmúltak azok az idők, amikor "rejtegetni" kellett a melltartót: egy-egy különlegesebb fazonú, fehérneműt idéző felsővel könnyen megfűszerezhető egy egyszerű nadrágkosztüm is. 

 

6. Limezöld

gigihadid/Instagram

A limezöld még mindig makacsul tartja magát, ám idén egy kicsit fáradtabb, lágyabb árnyalatban: például Victoria Beckham is beépítette ezt vidám, könnyen kombinálható színt az idei kollekciójába.

via whowhatwear

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek