Starity

Káoszba fulladt az idei SAG Awards: ez történt a díjátadón

2023. február 27. 07:07   |   Szerző: Four

Botladozás, szervezési problémák és egyéb furcsaságok történtek az idei díjátadón.

hirdetés
Káoszba fulladt az idei SAG Awards: ez történt a díjátadón
Fotó: thewhitelotus/Instagram

Az idén 29. alkalommal megrendezett SAG Awards talán nem pontosan úgy sikerült, ahogy azt a szervezők elképzelték. A díjátadón ugyanis több fennakadás illetve baki történt:

A Variety újságírója szerint többek között Bill Murray, Claire Foy és Rooney Mara is kint rekedt - a hírességeket ugyanis egy meg nem nevezett indok miatt nem engedték be a hotel báltermébe.

Totális káosz a SAG Awardson, Claire Foy és Rooney Mara nem mehet be a Fairmont Hotel báltermébe - azt mondták nekik, hogy várniuk kell a tűzoltó tábornokra, hogy többszáz másik vendéggel együtt bemehessenek. Még Bill Murray is itt várakozik, őrület.

- írta az újságíró.

A fennakadás okát nem tudni, de az illető szerint délutá ötre megoldódott a probléma.

A díjátadón is voltak furcsaságok:

Aubrey Plaza A Fehér Lótusz sztárjaival együtt vonult fel a színpadra, hogy átvegyen egy díjat, ám, amíg F. Murray Abraham beszédet mondott, Plaza a háttérben láthatóan valamin nagyon felidegesítette magát, és káromkodni kezdett, majd az elsők között vonult le. Sokan nem értették Plaza viselkedését: egyesek szerint a ruhájával történt valami baki, és ez lehetett az oka a frusztráltságának.

Jessica Chastaint sem kímélte meg hosszú, pink estélyi ruhája: a színésznő a "George & Tammy"-ben nyújtott alakítása miatt kapott díjat, de amint elindult a színpadra, megbotlott, pedig egy kollégája még fogta is a karját.

Jamie Lee Curtis pedig azzal viccelődött, hogy ő is a "nepo babyk" közé tartozik Hollywoodban, vagyis híres szülei sokat hozzátettek ahhoz, hogy beindulhasson a karrierje.

A nepo babykről szóló jelenlegi párbeszéd azért jött létre, hogy lekicsinyítsen, becsméreljen és bántson egyeseket. A rend kedvéért, 44 éve vagyok a szakmában azokkal az előnyökkel, amelyeket a hozzám közel állók híressége hozott nekem. Nem tettetem, hogy nincs olyan, aki ne próbálná meg azt sulykolni belém, hogy önmagamban nem vagyok értékes. 

- nyilatkozta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek