Starity

Shakira ismét exe új szerelmét szidta: "Vannak nők, akiknek a pokolban a helyük"

2023. február 28. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő továbbra is nehezen viseli, hogy Gerard Piqué megcsalta egy 23 éves lánnyal.

hirdetés

Shakira továbbra is szidja exe, Gerard Piqué új szerelmét: az énekesnő a Canal Estrellas műsorában nyilatkozott sejtelmesen arról, hogy "vannak nők, akiknek a pokolban a helyük".

Külön helye van a pokolban azoknak a nőknek, akik nem támogatják a nőtársaikat. Érzelmileg mindig is nagyon függtem azoktól a férfiaktól, akikkel szerelembe estem. Azt hiszem, most már más szemmel nézem ezt a történetet, és ma már úgy érzem, elboldogulok egyedül.

- mondta, majd így folytatta:

Amikor egy nőt csatára kényszerít az élet, akkor erősebben kerül ki belőle. Ez az erő abból fakad, hogy megtapasztaltam egy fájdalmas veszteséget, elfogadtam, toleráltam a frusztrációm, és megértettem, hogy az élet nem mindig azt adja, amit az ember szeretne. Vannak álmok, amelyek tönkremennek, és össze kell szedni az apró darabokat földről, össze kell rakni magadat újra, és példát kell mutatni a gyerekeidnek.

- jelentette ki az énekesnő, aki saját elmondása szerint arra koncentrál, hogy "anyaoroszlán legyen" a gyerekei számára. Shakirának ugyanis két gyermeke született Gerardtól, a 10 éves Milan és 8 éves Sasha.

A focista és az énekesnő tavaly nyáron, közös nyilatkozatban jelentette be, hogy már nincsenek együtt. Röviddel ezután pedig kiderült, hogy a sportoló egy 23 éves lánnyal csalta meg a hírességet - akivel már hivatalosan is felvállalta kapcsolatát.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek