Starity

Ed Sheeran bevallotta, tumort találtak a feleségénél amikor a második gyermeküket várta

2023. március 01. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, több szempontból is nagyon nehéz időszak van mögötte.

hirdetés
Ed Sheeran bevallotta, tumort találtak a feleségénél amikor a második gyermeküket várta
Fotó: teddysphotos/Instagram

Ed Sheeran nagyon nehéz időszakot tud maga mögött: a zenész nemrég elárulta, hogy többek között azért is tartott szünetet a közösségi felületeken, mert magánéleti problémái voltak. 

A híresség kedden adott nyilatkozatot hamarosan megjelenő albuma, a "Subtract" kapcsán, amelyben elárulta feleségénél tumort találtak miközben a második gyermeküket várta - és a kicsi születéséig várni kellett a kezelésekkel. (Ennél többet azonban nem mondott az állapotáról.) Továbbá több másik tragédia történt az életében:

Bizonyos események megváltoztatták az életemet, a mentális egészségemet, és általában véve azt, ahogy tekintek a zenére meg a művészetre - mindez egy hónap alatt történt. A legjobb barátom, Jamal, akit a testvéremnek tartottam, hirtelen meghalt, én pedig a bíróságon találtam magam, amint azzal voltam elfoglalva, hogy megvédjem a karrierem dalszövegíróként.

Sheeran hozzátette, ennek következtében rettegés, depresszió és szorongás töltötte ki a napjait, és úgy érezte, mintha víz alá nyomták volna a fejét. Egyedül az segített neki, hogy a zenéjén dolgozhatott.

Gondolkodás nélkül készítettem a dalokat, csak leírtam, ami eszembe jutott. És egy hét alatt egy életnyi munkát helyettesítettem a legmélyebb, legsötétebb gondolataimmal.

- írta Sheeran, akinek májusban jelenik meg új lemeze a Page Six szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek