Starity

Szexuális bántalmazás történt Az éhezők viadala forgatásán - Kitálalt a színésznő

2023. március 02. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jena Malone-t egy munkatársa szexuálisan bántalmazta Az éhezők viadala utolsó részének forgatása közben.

hirdetés
Szexuális bántalmazás történt Az éhezők viadala forgatásán - Kitálalt a színésznő
Fotó: IMDb / Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész

Jena Malone elárulta, hogy szexuálisan bántalmazták Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész című film forgatásán. A színésznő követőinek mesélte el a történteket egy búzamezőn készült fotó mellett, ami azután készült, hogy 2015-ben befejezte a Francis Lawrence rendezte projektet.

Ez a fotó közvetlenül azután készült, hogy befejeztem A kiválasztott második részét, és el kellett búcsúznom mindenkitől a forgatáson

- írta az Instagram-poszthoz kedden.

Egy gyönyörű franciaországi vidéki birtokon forgattunk, és megkértem a sofőrt, hogy engedjen ki ezen a mezőn, hogy tudjak sírni és megörökíteni ezt a pillanatot.

Malone - aki Johanna Masont alakította - elmondta, hogy a párizsi forgatási idő rendkívül nehéz volt a számára, mivel egy rossz szakításon ment keresztül, és valaki, akivel együtt dolgozott, szexuálisan zaklatta.

Annyira tele voltam hálával ezért a projektért, az emberekért, akikkel közel kerültünk egymáshoz, és ezért a csodálatos szerepért, amit játszhattam. Az érzelmek kavargó keveréke, amit csak most tudok feldolgozni. Bárcsak ne kötődne egy ilyen traumatikus eseményhez a  számomra, de azt hiszem, ez az élet igazi arca.

Elmondta, hogy nagyon keményen dolgozott, hogy meggyógyuljon, de arra nem tért ki, ki bántalmazta. 

 via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek