Starity

Selena Gomez több Hailey Biebert szidó kommentre is reagált, mielőtt kivonult a közösségi felületekről

2023. március 02. 11:11   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nem csak Taylor Swiftet védte meg, több más kommentre is reagált.

hirdetés
Selena Gomez több Hailey Biebert szidó kommentre is reagált, mielőtt kivonult a közösségi felületekről
Fotó: hu.depositphotos.com

Habár Selena Gomez bejelentése szerint egy ideig biztos nem számíthatunk arra, hogy a híresség posztoljon magáról a közösségi médiában - a botránya tovább folytatódik. 

A színész-énekesnő a Bella Hadidra tett megjegyzése után kommentben szólalt fel Taylor Swiftért, akivel kapcsolatban egy régi videóban Hailey Bieber hányást tettetett. 

De mint kiderült, nem ez volt az egyetlen nyilvános reakciója a sztárnak:

Gomez rajongói kijelentették, hogy "Hailey valójában ilyen, egy undok lány". Egy fan pedig különösen kikelt magából, és leszidta "azokat az gonosz lányokat, akik rátámadnak Selenára" illetve nehezményezte "a nepo babyk undorító, aljas viselkedését" (sokak szerint ezzel Hailey Bieberre és Kylie Jennerre utalt).

Selena meglepő módon válaszolt rajongója fenti kitörésére, méghozzá ezt: "Szeretlek".

Egy másik fan TikTokon fejtette ki, mennyire sajnálja Selenát:

"Van olyasvalaki, aki tényleg sajnálja Selena Gomezt? El tudjátok képzelni, hogy nyilvánosan keresztülmentek egy szakításon, egy olyan sráccal, aki hét évig volt veletek és két hónapra rá összeházasodik valaki mással?"

- elmélkedett a fan, majd hozzátette, hogy emellett sajnálja az énekesnőt a mentális és az autoimmun betegsége miatt is. Ő is kapott választ Gomeztől: az énekesnő kommentben árulta el, hogy megkönnyezte rajongója szavait, annyira jól estek neki.

Röviddel ezután azonban Gomez kijelentette, egy ideig szünetet tart a közösségi platformokon, mert "butaságnak tartja ezt az egészet".

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek