Starity

Először látták Bruce Willist a demencia diagnózisa óta

2023. március 03. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Bruce Willis először jelent meg nyilvánosan, miután családja nyilvánosságra hozta, hogy frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

hirdetés
Először látták Bruce Willist a demencia diagnózisa óta
Fotó: IMDb / Detective Knight: Independence

A Daily Mail által megszerzett fotókon és videón Bruce Willis csütörtökön két barátjával kirándult a kaliforniai Santa Monicában. Mindez két héttel azután történt, hogy a családja bejelentette, hogy "kegyetlen betegséget" diagnosztizáltak nála, amely lassult mozgást, merevséget, egyensúlyzavarokat, valamint viselkedés- és nyelvi zavarokat okozhat.

Bár fájdalmas, de megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű a diagnózis

- közölte felesége, Emma Heming, a volt feleségével, Demi Moore-ral és öt lányával együtt a Frontotemporális Degenerációért Egyesület honlapján keresztül február 16-án.

A frontotemporális demencia, vagy FTD egy kegyetlen betegség, amelyről sokan közülünk még soha nem hallottak, és bárkit elérhet. A 60 év alattiak körében az FTD a demencia leggyakoribb formája, és mivel a diagnózis felállítása évekig is eltarthat, az FTD valószínűleg sokkal elterjedtebb, mint azt tudjuk

 - folytatta a család.

Bár Willis családja szerint "nincs kezelés", remélik, hogy a médiafigyelem előtérbe helyezi a betegséget, "amely több figyelmet és kutatást igényel".

A fotókat itt nézheted meg.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek