Starity

Jenna Ortega elsírta magát a Wednesday forgatása közben

2023. március 05. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A netflixes sorozat, a Wednesday sztárja, Jenna Ortega elárulta, hogy a forgatás alatt volt egy pillanat, ami miatt tényleg sírni kezdett.

hirdetés
Jenna Ortega elsírta magát a Wednesday forgatása közben
Fotó: Instagram / jennaortega

Jenna Ortega nemrég a Hot Ones című műsorban jelent meg, és beszélt a Wednesday forgatásán töltött idejéről. A bűvész Victor Dorobantuval való közös munkáról kérdezték, aki Wednesday hűséges segítőjének, Ízének kölcsönözte a kezét.

Ó, volt az a jelenet, amikor Izét műtöttük, és a kamera nem rajta volt, hanem rám fókuszált. Az az első és egyetlen pillanat, amikor Wednesday sír. Odamentem, hogy kinyújtsam neki a kezemet, ő pedig megsimogatott mintha vigasztalt volna, és én tényleg elkezdtem sírni. Újra kellett mondanom a szövegemet, mert tényleg elszomorított. Aztán már csak nevettünk, de ez egy nagyon mély pillanat volt Victor és köztem

- mesélte a színésznő.

Emellett nem győzte dicsérni Dorobantut mindazért, amit Ízéként ki kellett állnia a forgatáson. 

Van egy kék ember az egész sorozatban, ő, akit csak kivették az utómunkánál, de emlékszem, hogy mindenféle díszletet építettek neki. Csináltak neki egy vad íróasztalt, úgyhogy egy íróasztalban ült összegömbölyödve, vagy lyukakat építettek neki a padlóba, ez egy igazi kihívás volt. Azt mondanám, hogy lenyűgözően oldotta meg.

 via Comic Book

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek