Starity

Híres színésznőhöz hasonlították a megjelenését, Chris Pine azonnal levágatta a haját

2023. március 06. 17:05   |   Szerző: Four

A színész úgy érezte, nagyon jól néz ki - amíg valaki megjegyzést nem tett a hajára.

hirdetés

Chris Pine kellemetlen helyzetbe került: a színész az Esquire magazinnak árulta el, hogy az ügynöke beszólása miatt vágatta le hosszúra megnövesztett haját.

A hírességet a Nincs baj, drágám premierjén, Velencében fotózták szokatlan frizurával, amely igencsak megosztotta a rajongótáborát - ő azonban saját bevallása szerint úgy érezte, nagyon jól néz ki. Sajnos azonban az ügynöke ezzel nem értett egyet, és amint meglátta, Jennifer Aniston ikonikus frizurájához hasonlította.

Azt gondoltam, hogy elég jól nézek ki, hosszú volt a hajam, zajlott az élet, aztán az ügynököm rám nézett és azt mondta, úgy nézek ki mint Rachel a Jóbarátokból. Nem tudtam nem meghallani ezt a megjegyzést. Ráadásul először voltam Velencében, és az első napon mondta. 

A színész bevallotta, nem szándékosan növesztette meg a tincseit, hanem "lustaságból történt a dolog". Így aztán amikor hazatért az Egyesült Államokba, első dolga volt, hogy rövidre vágatta a haját.

Egyes rajongói pedig rövid haja láttan azzal viccelődtek, hogy ez egy "traumás válaszreakció" lehetett a színésztől a Nincs baj, drágám botrányokkal tűzdelt premierje után.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek