Starity

A TikTok sztárjai lettek az idős nénik, akik újraalkották Rihanna legutóbbi fellépését - így reagált az énekesnő

2023. március 07. 11:11   |   Szerző: Four

Kentuckyban, egy idősek otthonában csinálták meg Rihanna fellépésének koreográfiáját.

hirdetés

Rihanna legutóbbi fellépése olyan népszerű lett, hogy a Kentuckyban lévő Arcadia Senior Living idősek otthonába is eljutott a híre. Az otthonban dolgozó Paige Oakes és Maitlin Nuckols pedig kíváncsi volt, a lakók közül hányan vállalnák be, hogy újraalkossák a Super Bowl szünetében bemutatott koreográfiát. 

Meglepő módon tizenegyen is rábólintottak az ötletre, így a nénikkel készült videó ma már elképesztően népszerű lett TikTokon. A több mint 30 milliós nézettségbe beletartozott Rihanna is, aki nem restellt ajándékot küldeni: 100 szál fehér rózsa érkezett a nevében az otthonba egy levéllel, amelyben kijelentette "csodálatosak" voltak a nénik a felvételen.

Nagyon meglepődtünk. Egész idő alatt reménykedtünk és vártuk, hogy Rihanna reagáljon a videóra - de nem nagyon hittük, hogy valaha megtörténik, mert tudjuk, hogy elfoglalt és fogalmunk sem volt róla, hogy látta-e. Bearanyozta a napunkat, amikor megtudtuk, hogy hozzá is eljutott a videó, és megnézte, ahogy a lakóink táncolnak az ő zenéjére.

- jelentette ki Oaks.

Ő és Nuckols még korábban döntöttek úgy, hogy készítenek egy TikTok profilt az öregek otthonának:

Mindenki szereti látni, hogy az idősebb generáció is el tud lazulni és tud szórakozni. Sokan egyféleképpen gondolnak a társadalom idősebb tagjaira, aztán jön egy ilyen videó, amely megmutatja egy másik oldalukat. A lakók nagyon élvezték az elmúlt másfél hetet és azt, hogy mennyi figyelem irányult rájuk.

- tette hozzá Oaks.

Rihanna egyébként nem az első híresség volt, aki virágcsokorral rótta le a tiszteletét a nénik előtt: Jay-Z a Roc Nation ügynökség nevében (amely Rihannát képviseli) 100 szál vörös rózsát küldött az otthonba. 

A nénik pedig annyira örültek a figyelmességnek, hogy sokan közülük lepréselnék a virágokat, vagy ékszereket készítenének belőlük.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show  #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek