Starity

Jennifer Lopez a fogához veri a garast? Nem szeret borravalót osztani

2023. március 08. 17:05   |   Szerző: SzilviD

TikTokon megjelent egy videó, amiben Jennifer Lopezt a legrosszabb celebek közé sorolják. Ha minden igaz, nem oszt valami bőkezűen borravalót.

hirdetés

A TikTok-videó azzal a kérdéssel kezdődik, hogy "nevezz meg egy hírességet, aki durva volt veled". Az egyik illető Jennifer Lopezt válaszolja, amivel egy másik TikTokos egyetért, és elmondja a saját történetét.

A TikTok-felhasználó szerint Lopez borzalmasan bánik a sofőrökkel, akik nem nézhetnek rá, nem beszélhetnek vele, a csomagja pedig nem kerülhet a földre, különben kirúgatja őket. Az éttermekben és a kaszinókban pedig nem szívesen oszt borravalót. Sőt, időnként Ben Affleck is túlságosan nagylelkű volt, J. Lo pedig megmondta neki, hogy vegyen vissza. 

Ben nagyszerű borravalót ad, tiszteli a kiszolgáló személyzetet, ezért aznap este sok embernek sok pénzt adott borravalóként. Jennifer körbejárta ezeket az embereket, és visszavette a borravalót

- állítja a nő a videóban.

Egy másik történet szerint Affleck 10 000 dolláros borravalót is megpróbált adni egy pincérnőnek, amiért egész éjjel csak őket szolgálta ki. De Lopez megint csak nem hagyta.

Azonnal lekapta a pénzt a tálcáról, azt mondta: »A pokolba is, nem«, és visszavette. [Afflecknek] annyira megalázó volt a szituáció, hogy másnap, amikor Tiffany [a pincérnő] bejött a munkahelyére, talált egy cetlit - amin az állt, hogy mélységesen bocsánatot kér, teljesen zavar jött - egy hatalmas virágcsokorral és 25 000 dollárral.

via The Things 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek