Starity

Cara Delevingne most először nyilatkozott a róla készült ijesztő paparazzifotókról

2023. március 09. 05:05   |   Szerző: Four

A modellről tavaly több paparazzifotó is készült, amelyeken láthatóan egyáltalán nem volt józan.

hirdetés

Cara Delevingne új életet kezdett: a modellről tavaly írtuk meg, hogy ijesztő paparazzifotók illetve videók készültek róla, amelyeknek láttán legközelebbi barátai (például Margot Robbie) és családtagjai szinte könyörögtek, hogy kérjen segítséget. 

A modell szerencsére megfogadta szerettei tanácsát és tavaly év végén bevonult egy luxus rehabilitációs központba, ahol körülbelül egy hónapot töltött. Azóta pedig józan életet él, és most először nyilatkozott arról, hogy függőséggel küzdött az ominózus felvételek készültekor.

A híresség saját bevallása szerint épp a Burning Man fesztiválról tért haza akkoriban, nem aludt és nagyon nem volt jól.

Összeszorul a szívem, mert azt gondoltam, hogy jól szórakozom, de egy ponton rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok jól. Szóval ebből a szempontból hálás vagyok azokért a képekért.

- mesélte a Vogue-nak.

Cara szerint a drogok hatására "legyőzhetetlennek érezte magát és vadul viselkedett".

Ijesztő dolog ez azok számára akik körülvesznek és szeretnek.

Így aztán 2022 végén elhatározta, hogy bevonul egy rehabilitációs központba, habár elmondása szerint már korábban is volt része "közbelépésekben".

Akkor még nem álltam készen. Ez a probléma. Ha nem vagy a padlón, felkészülve arra, hogy újra felállj, akkor ez nem fog menni. És én egy ponton tényleg készen álltam. Csak azt tudtam, hogy ha továbbra is ezen az úton járok, akkor vagy meghalok, vagy csinálok valami nagy hülyeséget.

Delevingne szerint a 12 lépésből álló terápiás program óriási változást hozott az életébe, de elfogadta, hogy a függőséggel folyamatosan küzdenie kell:

Ez a dolog sosem lesz megoldva, vagy tökéletesen meggyógyítva, de megbékéltem vele, és ez a különbség.

Emellett énekesnő kedvese, Minke is segített neki:

Ő az a típusú ember, akinél vannak határok, és eljutottunk egy pontra, amikor már nem nagyon tudtam feszegetni ezeket a határokat. Ez egy nem várt áldás volt.

- jelentette ki.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek