Starity

Cole Sprouse a szüzességének elvesztéséről mesélt

2023. március 09. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Cole Sprouse bevallotta, hogy 14 évesen 20 másodperc alatt veszítette el a szüzességét.

hirdetés
Cole Sprouse a szüzességének elvesztéséről mesélt
Fotó: IMDb / Riverdale

Cole Sprouse nemrég lett 30 éves, egy interjúban pedig megosztotta, hogyan vesztette el a szüzességét 14 évesen. Egy családi nyaraláson szexelt először - és mindössze húsz másodpercig tartott.

Ez egy olyan nagyszerű történet. Úgy érzem, hogy nagyon sokat elmond rólam

- mondta Sprouse a Call Her Daddy podcast műsorvezetőjének, Alexandra Coopernek.

14 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet [...] Egy családi nyaraláson voltam Floridában, és találkoztam egy idősebb lánnyal, szóval ez már kétesélyes volt. [...] Az első este úgymond csókolóztunk, a második este - ettől ideges leszek, annyira gagyi - bekopogtam a hotel szobája ajtaján

- folytatta.

Hozzátette, hogy nagyon ideges volt, de csak rákérdezett, hogy lefeküdne-e vele, a lány pedig igent mondott. A testvérével és egy barátjukkal egy szobában laktak, így meg kellett kérnie őket, hogy menjenek el onnan. 

Végigsétáltunk a folyosón. Átkaroltam ezt a lányt. Láttam a bátyámat és Charlie-t. Elmentünk egymás mellett, a bátyám rám nézett, és azt kérdezte: »Mi a fenét kéne csinálnunk?« Ránéztem, és mondtam egy mondatot, amit sosem bocsátott meg nekem: »Nem tudom, menjetek sakkozni vagy ilyesmi«.

Sprouse, aki az interjú alatt végig cigarettázott, elismerte, hogy csak körülbelül 20 másodpercig tartott az egész, és soha többé nem beszélt a lánnyal.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek