Starity

Cole Sprouse: "Az édesanyám nagyon felelőtlen volt, ezért kellett a testvéremmel 8 hónapos korunktól dolgoznunk"

2023. március 11. 04:04   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, kényszerből került a színészi pályára, a szülei döntése miatt.

hirdetés

Cole Sprouse a Call her Daddy podcastben beszélt arról, hogy a szülei, de leginkább édesanyja, Melanie döntése miatt került ő és ikertestvére a színészi pályára. Sprouse szerint kényszerből lett ez a szakmája, mert az édesanyja felelőtlen anyagi döntéseket hozott, majd így akart javítani a család helyzetén. 

Az anyám egy csodálatos művész, de anyagi kérdésekben a világ legfelelőtlenebb embere. Én és a testvérem 8 hónapos korunkban kezdtünk el színészettel foglalkozni, édesanyánk döntése miatt, mert szükségünk volt a pénzre. 

- mondta, majd így folytatta:

Nem én hoztam meg a döntést, hogy művészi pályára lépek és színészettel fogok foglalkozni. Ezért aztán sosem volt a szenvedélyem. 

A híresség hozzátette, hogy az édesapja azt szerette volna, hogy "normális gyerekekként nőjenek fel", de az édesanyjuk elköltötte az összes pénzt, amit az ikrek a babakori szerepeikkel kerestek. A szülők így aztán az ikrek egyéves kora előtt elváltak, tízéves korukban pedig az apjuknak ítélték oda őket. 

Amikor az apánk kapta meg a felügyeleti jogot, akkor már nagyjából nem volt semmink abból, amit a karrierünk korai időszakában kerestünk.

- mondta, majd elárulta, az édesanyja mentális betegséggel és függőséggel küzdött:

Azt hiszem, ez a függőségnek és az ingatag mentális állapotnak a keveréke miatt következhetett be, és valószínűleg életem egyik legnagyobb fájdalma.

Cole szerint mire a Disney Channelnél megkezdték a karrierjüket, már biztos anyagi háttér állt mögöttük:

Mire én és a testvérem a Disney Channelhez kerültünk, már rendben voltunk. Nagy áldás volt ez számunkra. Sok esetben az életünket mentette meg az a műsor. Állandóságot és biztonságot adott, és rendszerességet, ami akkoriban nagyon hiányzott az életünkből. 

A fentiek ellenére azonban továbbra is ezt a szakmát választaná a színész:

Tudom, hogy biztos van bennem neheztelés. Egyértelmű, hogy vannak dolgok, amiken dolgoznom kell, de nem. Ha ma állítanának választés elé, akkor valószínűleg ugyanígy döntenék.

- mesélte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek