Starity

Emily Ratajkowski 45 kilóra fogyott, olyan boldogtalan volt a házasságában

2023. március 11. 04:04   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, drasztikusan lefogyott a válókereset beadása előtt.

hirdetés
Emily Ratajkowski 45 kilóra fogyott, olyan boldogtalan volt a házasságában
Fotó: hu.depositphotos.com

Emily Ratajkowski a tönkrement házasságáról beszélt: a modell tavaly adta be a válókeresetet, miután kiderült, hogy Sebastian Bear-McClard több nővel is megcsalta

A híresség a Going Mental podcastben több részletet is elárulta azzal az időszakkal kapcsolatban, például azt is, hogy nagyon lefogyott és ennek oka a szomorúság volt:

Sokáig nem volt bennem bátorság, hogy elhagyjam. Nagyon-nagyon boldogtalan voltam, körülbelül 45 kilóra lefogytam, kicsi babám volt és nagyon sovány voltam, mert nem voltam jól. Mindent megpróbáltam, az antidepresszánsokat is. Azt gondoltam, hogy biztos velem van a baj.

- jelentette ki. 

Ratajkowski konkrétumot nem említett azzal kapcsolatban, hogy mi okozta a házassága végét, de azt elárulta, szerinte sokat fejlődött a dolog miatt:

Rengeteg dolgot tanultam, amikor kiléptem abból a kapcsolatból, például hogy bízz az ösztöneidben, és hogy a félrevezetés egy valós dolog. Nem gondoltam volna, hogy milyen jó érzés visszatérni a régi önmagamhoz, és ahhoz, ahogyan láttam a világot.

A podcast műsorvezetője megemlítette az a mondatot is, amelyet Bear-McClard hűtlensége kapcsán a modell több rajongóa is kijelentett: "Ha őt megcsalták, akkor nekünk lőttek" - Ratajkowski most így reagált erre: 

Nagyon érdekes volt, hogy a hírekben elhangzott ez a reakció, mert én csak annyit mondtam: hát persze hölgyeim, a férfiak szemetek. És mindegy, ki és milyen tökéletes vagy.

- mondta. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek