Starity

Kibékültek? Kiderült, milyen a kapcsolata Selena Gomeznek a korábbi a vesedonorjával

2023. március 11. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomez a vesedonorját, Francia Raisát a legjobb barátjának nevezte, hiába lehetett arról hallani, hogy eltávolodtak egymásról.

hirdetés
Kibékültek? Kiderült, milyen a kapcsolata Selena Gomeznek a korábbi a vesedonorjával
Fotó: hu.depositphotos.com

Úgy tűnik, hogy Selena Gomez és Francia Raisa megoldották a problémáikat. Ugyanis az Apple TV+ Dear… című műsorában adott interjúban Gomez dicsérte Raisát, amiért 2017-ben önzetlenül odaadományozta a veséjét, az énekesnő lupusszal való küzdelme közepette.

A legjobb barátom. Francia a neve

- mondta Gomez, aki megemlékezett arról, hogy Raisa hogyan ajánlotta fel a veséjét és ragaszkodott hozzá, hogy mindenféleképpen vizsgálják ki, egyeznek-e. 

Három napon belül elment [a vizsgálatra], és egyezést találtak. Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor úgy éreztem, hogy vigyáznak rám. Tudom, hogy nagyon-nagyon-nagyon szerencsés voltam.

Így folytatta:

Soha, de soha, de soha nem fogok senkinek jobban adósa maradni, mint Franciának. Hihetetlenül felemelő volt az a gondolat, hogy valaki még csak nem is kételkedik abban, hogy donor legyen.

Bár úgy tűnik, hogy a páros most jóban van, még novemberben összevesztek, miután Gomez Taylor Swiftet az "egyetlen barátjának nevezte a szakmában". A megjegyzés nem tetszett Raisának, aki egy Instagram-posztban emelte ki Gomez idézetét, és azt írta hozzá: "Érdekes".

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek