Starity

A Stranger Things sztárját szexuális aktusra kérte egy filmproducer

2023. március 11. 21:09   |   Szerző: SzilviD

A Stranger Things sztárja, Grace Van Dien inkább visszautasítja a színészi projekteket, miután állítólag szexuálisan közeledett hozzá egy filmproducer.

hirdetés
A Stranger Things sztárját szexuális aktusra kérte egy filmproducer
Fotó: Netflix / Stranger Things

A Stranger Thingsben feltűnt Grace Van Dien egy rossz élményéről mesélt, amit egy nemrégen készült film forgatásán szerzett, emiatt pedig mostantól jobban megválogatja, milyen projekteket vállal el.

Egy Twitch streamben Van Dien - aki Chrissy Cunninghamet alakította a Stranger Things legutóbbi évadában - elárulta, hogy az elmúlt két és fél hétben négy filmszerepet utasított vissza, és több időt fog a streamingre fordítani.

A helyzet a következő: láttam, hogy néhányan felháborodtak, amiért visszautasítottam színészi projekteket, és úgy döntöttem, hogy többet fogok streamelni, de a helyzet az, hogy az utolsó néhány projekten nem a legjobb tapasztalatokat szereztem néhány emberrel, akikkel együtt kellett dolgoznom

- mondta Van Dien.

Hozzátette, hogy egy producer megpróbált szexuálisan közeledni felé. 

Az egyik producer felbérelt egy lányt, akivel lefeküdt, majd megkért, hogy csináljuk hármasban. Szóval... ő a főnököm. Aztán nem tettem meg, és sírtam, annyira feldúlt voltam. Az emberek azt kérdezik: »Hogy lenne jobb a mentális egészségednek a streaming?« Pedig így van. Bent maradhatok a házamban, videojátékozhatok, és nem kér a főnököm arra, hogy szexeljek vele.

Van Dien hozzátette, hogy bár egyelőre marad a streamingnél, reméli, hogy hamarosan visszatérhet a showbizniszbe - méghozzá a saját feltételei szerint.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek