Starity

Emily Ratajkowski randi partnere megszólalt a korábbi aktfotókkal kapcsolatban

2023. március 15. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Eric André elmagyarázta, miért osztotta meg az aktfotókat Emily Ratajkowskival. A modellel egyetértett a képek közzétételében.

hirdetés
Emily Ratajkowski randi partnere megszólalt a korábbi aktfotókkal kapcsolatban
Fotó: hu.depositphotos.com

Eric André beszélt a kapcsolatáról Emily Ratajkowskival és azokról a közös aktfotókról, amelyeket az Instagramra posztolt. Őt és Ratajkowskit először januárban hozták kapcsolatba egymással, miután együtt fotózták le őket, egy hónappal később pedig megosztották a meztelen képeket. Nem sokkal később Ratajkowski egy rejtélyes TikTokot posztolt, ami alapján azóta már szakíthattak is. Több rajongó szerint azért, mert az engedélye nélkül kerültek ki a képek.

Emily felbukkant és elkészítette azt a képet. Tényleg nagyon önmagam vagyok abban a pillanatban: bort ittam, ő meg haldoklott a nevetéstől, és azt mondta: »Ezt le kell fotóznom«

- mesélte André.

Mindketten egyetértettünk abban, hogy ez egy gyönyörű kép, amit meg kell osztanunk a világgal

- folytatta.

Amikor a kapcsolatukról kérdezték, André arról beszélt, hogy mennyire zavarja, hogy a rajongók szerint nem illenek össze.

Szerintem az emberek azt hiszik, hogy a vonzalom csak a fizikai megjelenésen alapul, de a szépség csak a külső. Colin Jostnak Scarlett Johansson a felesége, John Mulaneynak pedig Olivia Munn, szóval azt gondolom, hogy a humor... működik.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek