Starity

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach

2023. március 17. 15:03   |   Szerző: Four

Law Roach számos híresség outfitjeiért felelt, de bevallotta, elege lett a karrierjéből.

hirdetés

Law Roach besokallt: a stylist, aki többek között Kerry Washinton, Hailee Steinfeld, Priyanka Chopra, Ariana Grande, Celine Dion és Zendaya outfitjeiért volt felelős, kedden bejelentette, hogy visszavonul. 

A politika, a hazugságok és a hamis narratívák végül elértek engem is.

- írta Instagramon. 

Roach kijelentette, hogy a divatvilág továbbra is a szíve csücske marad, és nemrég a Boss kreációiban, modellként lépett a kifutóra. 

Izgatott vagyok és ideges. És mélységesen hálás, hogy a Boss csapata többnek lát engem annál a valakinél, aki csodálatos celebeket öltöztet.

- mesélte a Vogue-nak.

Nem azt mondom, hogy a divattól is visszavonulok. Imádom divatházakat és szeretek kreatív lenni. Amitől visszavonulok, az a celeb stylist része: hogy másokat szolgálok ki. 

- mondta, majd így folytatta:

Az autóban ülve hoztam meg a döntést. Azt mondtam: tudod mit, mindent elértem, amit csak szerettem volna a karrierem során. Mindenféle díjat és elismerést megkaptam, megváltoztattam emberek életét... Úgy érzem, elég volt, értitek?

Roach emellett hozzátette, hogy a bejelentése nem PR-fogás volt, egyszerűen fontosnak tartotta, hogy nyilvánosságra hozza a döntését.

A stylist posztja után sokan megkérdezték tőle, hogy mi lesz Zendayával, akivel már 12 éve dolgozik együtt. Roach azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy nincs harag közte és a színésznő között: 

Ő a kishúgom, igaz szeretet van köztünk, nem a hamis, szórakoztatóipari szeretet.

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek