Starity

Kourtney Kardashian eddig nem látott fotókat posztolt olaszországi esküvőjéről

2023. március 20. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség tavaly ment hozzá Travis Barkerhez, Olaszországban volt a nagy esküvő.

hirdetés

Kourtney Kardashian újabb fotókat osztott meg olaszországi esküvőjéről: a híresség tavaly májusban, röviddel a polgári esküvője után egy portofinói kastélyban fogadott örök hűséget Travis Barkernek. Kardashian extravagáns ruháját a Dolce & Gabbana divatház tervezte, és Kourtney most bepillantást engedett az ötletelés folyamatába:

Egy évvel ezelőtt volt az első személyes találkozónk a Dolce & Gabbanával, hogy elkezdjük megtervezni az esküvői ruhám!! Az első inspiráció az volt, amikor Travis és én megnéztük a Guns N' Roses "November Rain" című számának videoklipjét. Ez még az eljgyzésünk előtt volt, de azt mondtuk egymásnak: "ilyen legyen a mi esküvőnk is". A klipben rövid ruha volt, és én is olyat szerettem volna. Majd még több ötletem lett, amelyeket a Blumarine 1990-es kampánya ihletett, Monica Belluccival a képeken, amelyeket Helmut Newton készített.

- mesélte a híresség, és hozzátette, az esküvő helyszíne, Portofino is sokat hozzátett a lagzi és a ruha hangulatához. 

Úgy akartam érezni magam, hogy épp elszöktünk Olaszországba, és ehhez illő ruhát szerettem volna. Amikor a Dolce & Gabbana azt javasolta, hogy a Travis fején lévő, Szűz Máriát ábrázoló  tetoválás legyen rajta a csipkefátylamon a következő szavakkal: család, hűség, tisztelet - libabőrös lettem, olyan különlegesnek éreztem. 

- írta a Daily Mail szerint.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek