Starity

Gisele Bündchen bevallotta, rizikósan indult a kapcsolata Tom Brady exével, Bridget Moynahannel

2023. március 23. 07:07   |   Szerző: Four

Bridgert Moynahanről akkor derült ki, hogy várnadós, amikor Tom Brady már a modellel járt.

hirdetés

Nehezen indult Bridget Moynahan és Gisele Bündchen kapcsolata, legalábbis a modell elmondása szerint, aki a Vanity Fair áprilisi számának címlapján szerepelt. 

A két nő sorsa a sportoló Tom Brady miatt kovácsolódott össze: Tom Gisele Bündchen előtt Bridget Moynahan színésznővel járt, ám kettejük kapcsolata zátonyra futott. A színésznő azonban várandós lett, és közös fiuk, Jack 2007-ben, pár hónappal azután született, hogy a sportoló már Gisele-lel randizott. A modell a magazinban "kihívást jelentő helyzetnek" nevezte a dolgot.

Nagyszerű a kapcsolatom Bridgettel. Persze át kell élned a hullámvasutat. Vannak pillanatok, amikor belekerülsz a sűrűjébe, de át kell küzdened magad rajta. Amikor találkoztam Tommal, 26 éves voltam, és családot akartam alapítani, nagyon készen álltam rá.

Ám amikor Moyanahan és Brady gyereke megszületett, Gisele-ben még jobban elkezdett dolgozni az anyai ösztön:

Jack megérkezett az életünkbe, és olyan hálás voltam, mert felébresztett bennem egy vágyat, hogy szeretnék anya lenni. Mindig arról álmodtam, hogy anya leszek, de azt hiszem ez még hamarabb eljött, mint gondoltam, mert akkor már volt egy csodaszép kis angyal, akit szerethettem és dédelgethettem.

- mesélte a mostohafiáról.

Bár Bridget és Gisele ma már jó kapcsolatot ápol, a modell szerint ez nem volt mindig így: elmondása szerint Jack születése után még egy évig nem találkozott Bridgettel.

A szeretet mindig győzedelmeskedik. Az életem annyival gazdagabb lett, mert nagyon sokat tanultam ebből... Semmi sem éri meg, hogy veszekedjünk rajta.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek